Cennik Obiadów RODZINNYCH obowiązuje od 01.01.2023 r.
OBIAD DNIA (zupa + drugie danie)
|
26 zł |
|
Karnet 20 obiadów ważny 30 dni |
480,00 zł |
24,00 zł za obiad |
|
Zestawy obiadowe do wyboru:
Obiad jednodaniowy 22 zł |
Obiad dwudaniowy 28 zł |
Zestaw do wyboru:
1 Pierś z kurczaka w cieście 2 Kotlet drobiowy panierowany 3 Kotlet schabowy panierowany ● Ziemniaki z wody / frytki / krokiety ziemniaczane ● Surówka dnia
|
Zestaw do wyboru:
● Zupa dnia 1 Pierś z kurczaka w cieście 2 Kotlet drobiowy panierowany 3 Kotlet schabowy panierowany ● Ziemniaki z wody / frytki / krokiety ziemniaczane ● Surówka dnia
|
ZUPA DNIA W CENIE 8 zł
DO OBIADÓW PROPONUJEMY DESERY W CENIE 9 zł.
Koszt opakowania jednorazowego 1 zł, Torba papierowa 1 zł
Napój lub woda mineralna w cenie obiadu.
Restauracja czynna ndz-czw 7-16; pt-sob 7-17:30
Obiady wydawane w ndz-czw 12-16; pt-sob 12-17:30 Do każdego obiadu napój lub woda mineralna gratis. Menu dostępne także na naszej stronie internetowej: www.hotel-lech.pl w zakładce „OBIADY RODZINNE”. |
JADŁOSPIS - CZERWIEC 2023 |
|
||||
Data |
ZUPA |
DANIE GŁÓWNE |
DODATKI |
||
01.06 CZW |
BARSZCZ CZERWONY Z MAKARONEM |
KOTLET DROBIOWY PANIEROWANY |
ZIEMNIAKI/ KROKIETY SURÓWKA Z KAPUSTY Z POREM |
||
02.06 PT |
ZUPA GROCHOWA |
GULASZ MYŚLIWSKI |
ZIEMNIAKI/ RYŻ FASOLKA Z WODY |
||
03.06 SOB |
KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY |
PIECZEŃ WIEPRZOWA |
ZIEMNIAKI/ KASZA JĘCZMIENNA SURÓWKA Z BURAKÓW |
||
04.06 NDZ |
ROSÓŁ Z MAKARONEM |
KOTLET "LECH" |
ZIEMNIAKI/ FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY |
||
05.06 PON |
ZUPA BROKUŁOWA Z MAKARONEM |
KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY |
ZIEMNIAKI/ FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ |
||
06.06 WT |
ZUPA SZPINAKOWA |
FILET DROBIOWY W SOSIE CURRY |
ZIEMNIAKI/ RYŻ SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY |
||
07.06 ŚR |
ZUPA JARZYNOWA |
KOTLET MIELONY W SOSIE POMIDOROWYM |
ZIEMNIAKI/ KASZA KUS-KUS SURÓWKA Z BURAKÓW |
||
08.06 CZW |
ZUPA PIECZARKOWA Z MAKARONEM |
KOTLET SCHABOWY Z SZYNKĄ I SEREM ŻÓŁTYM |
ZIEMNIAKI/ KROKIETY SURÓWKA ŻYDOWSKA |
||
09.06 PT |
KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY |
SPAGHETTI PO BOLOŃSKU |
STROGONOW Z KURCZAKA |
ZIEMNIAKI/ RYŻ FASOLKA Z WODY |
|
10.06 SOB |
ZUPA KALAFIOROWA |
UDKO Z KURCZAKA W PANIERCE PAPRYKOWEJ |
ZIEMNIAKI/ FRYTKI MARCHEWKA ZASMAŻANA |
||
11.06 NDZ |
ROSÓŁ Z MAKARONEM |
ROLADA ZE SCHABU Z PIECZARKAMI |
ZIEMNIAKI / KASZA JĘCZMIENNA SURÓWKA Z BURAKÓW |
||
12.06 PON |
KRUPNIK JĘCZMIENNY |
KURCZAK Z WARZYWAMI |
ZIEMNIAKI/ KROKIETY SURÓWKA MEKSYKAŃSKA |
||
13.06 WT |
ZUPA UŁAŃSKA |
FILET ZE SCHABU W SOSIE WĘGIERSKIM |
ZIEMNIAKI/ RYŻ FASOLKA Z WODY |
||
14.06 ŚR |
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM |
ESKALOP DROBIOWY |
ZIEMNIAKI/ KROKIETY SURÓWKA Z MARCHWI |
||
15.06 CZW |
ŻUREK NA SZYNCE |
STEK WIEPRZOWY Z CEBULKĄ |
ZIEMNIAKI/ FRYTKI SURÓWKA Z PORA |
||
16.06 PT |
BARSZCZ UKRAIŃSKI |
RYBA PANIEROWANA |
ZIEMNIAKI/FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ |
||
17.06 SOB |
ZUPA GRZYBOWA |
SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ |
ZIEMNIAKI/ KASZA JĘCZMIENNA SURÓWKA Z BURAKÓW |
||
18.06 NDZ |
ROSÓŁ Z MAKARONEM |
KURCZAK PO LITEWSKU |
ZIEMNIAKI/ FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY |
||
19.06 PON |
ZUPA OGÓRKOWA |
KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY |
ZIEMNIAKI/ FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ |
||
20.06 WT |
ZUPA BROKUŁOWA |
KIESZEŃ SCHABOWA Z KAPUSTĄ KISZONĄ |
ZIEMNIAKI/ KROKIETY BUKIET WARZYW GOTOWANYCH |
||
21.06 ŚR |
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM |
PLACEK PO WĘGIERSKU |
KOTLET SCHABOWY |
ZIEMNIAKI/ FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ |
|
22.06 CZW |
ZUPA KALAFIOROWA Z MAKARONEM |
GOLONKA GOTOWANA |
ZIEMNIAKI KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA |
||
23.06 PT |
ZUPA JARZYNOWA |
FILET Z DORSZA PO GDAŃSKU |
ZIEMNIAKI/ FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ |
||
24.06 SOB |
ZUPA SZPINAKOWA |
KARKÓWKA PO MEKSYKAŃSKU |
ZIEMNIAKI/ KASZA JĘCZMIENNA SURÓWKA Z BURAKÓW |
||
25.06 NDZ |
ROSÓŁ Z MAKARONEM |
KOTLET DE VOLAILLE PO SZWAJCARSKU |
ZIEMNIAKI/ FRYTKI BUKIET SURÓWEK |
||
26.06 PON |
KRUPNIK JĘCZMIENNY |
KOTLET DROBIOWY PANIEROWANY |
ZIEMNIAKI/ KROKIETY SURÓWKA Z KAPUSTY |
||
27.06 WT |
ZUPA FASOLOWA |
KOTLET MIELONY W SOSIE POMIDOROWYM |
ZIEMNIAKI / RYŻ SURÓWKA Z BURAKÓW |
||
28.06 ŚR |
ZUPA KOPERKOWA Z MAKARONEM |
KOTLET SCHABOWY W SOSIE ŚMIETANKOWYM |
ZIEMNIAKI / RYŻ FASOLKA Z WODY |
||
29.06 CZW |
ZUPA OGÓRKOWA |
UDKO Z KURCZAKA PO STAROPOLSKU |
ZIEMNIAKI/ RYŻ MARCHEWKA Z GROSZKIEM |
||
30.06 PT |
ZUPA GROCHOWA ZASMAŻANA |
SPAGHETTI |
______________________ |