Cennik Obiadów RODZINNYCH obowiązuje od 01.01.2023 r.
OBIAD DNIA (zupa + drugie danie)
|
26 zł |
|
Karnet 20 obiadów ważny 30 dni |
480,00 zł |
24,00 zł za obiad |
|
Zestawy obiadowe do wyboru:
Obiad jednodaniowy 22 zł |
Obiad dwudaniowy 28 zł |
Zestaw do wyboru:
1 Pierś z kurczaka w cieście 2 Kotlet drobiowy panierowany 3 Kotlet schabowy panierowany ● Ziemniaki z wody / frytki / krokiety ziemniaczane ● Surówka dnia
|
Zestaw do wyboru:
● Zupa dnia 1 Pierś z kurczaka w cieście 2 Kotlet drobiowy panierowany 3 Kotlet schabowy panierowany ● Ziemniaki z wody / frytki / krokiety ziemniaczane ● Surówka dnia
|
ZUPA DNIA W CENIE 8 zł
DO OBIADÓW PROPONUJEMY DESERY W CENIE 9 zł.
Koszt opakowania jednorazowego 1 zł, Torba papierowa 1 zł
Napój lub woda mineralna w cenie obiadu.
Restauracja czynna ndz-czw 7-16; pt-sob 7-18
Obiady wydawane w ndz-czw 12-16; pt-sob 12-18
|
*Restauracja zastrzega sobie prawo do zmian w menu!
Restauracja HOTELU „LECH” przyjmuje zamówienia na wyroby garmażeryjne na wynos.
JADŁOSPIS - STYCZEŃ 2023 |
|||||
Data |
ZUPA |
DANIE GŁÓWNE |
DODATKI |
|
|
01.01 NDZ |
|
|
|
||
02.01 PON |
ZUPA BROKUŁOWA |
SCHAB WIEPRZOWY W JARZYNACH |
ZIEMNIAKI / RYŻ FASOLKA Z WODY |
||
03.01 WT |
ZUPA KALAFIOROWA |
KOTLET DROBIOWY SIEKANY Z WARZYWAMI |
ZIEMNIAKI / KROKIETY SURÓWKA WĘGIERSKA |
||
04.01 ŚR |
KRUPNIK JĘCZMIENNY |
STEK WIEPRZOWY Z CEBULKĄ |
ZIEMNIAKI / FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY CZERWONEJ |
||
05.01 CZW |
KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY |
FILET DROBIOWY W SOSIE POMIDOROWYM |
ZIEMNIAKI / RYŻ SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY
|
||
06.01 PT |
ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM |
KOTLET DE VOLAILLE PO SZWAJCARSKU |
ZIEMNIAKI / FRYTKI BUKIET SURÓWEK |
||
07.01 SOB |
ZUPA JARZYNOWA |
PIECZEŃ WIEPRZOWA |
ZIEMNIAKI / PYZY SURÓWKA Z BURAKÓW |
||
08.01 NDZ |
ROSÓŁ Z MAKARONEM |
KOTLET A"LA LECH |
ZIEMNIAKI/ FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY |
||
09.01 PON |
ZUPA WĘGIERSKA |
KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY |
ZIEMNIAKI / FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ |
||
10.01 WT |
ZUPA OGÓRKOWA |
PULPETY W SOSIE KOPERKOWYM |
ZIEMNIAKI / RYŻ MARCHEWKA ZASMAŻANA |
||
11.01 ŚR |
ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM |
KURCZAK Z MOZZARRELLĄ I SUSZONYMI POMIDORAMI |
ZIEMNIAKI / FRYTKI SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY |
||
12.01 CZW |
ZUPA UŁAŃSKA |
UDKO Z KURCZAKA PIECZONE |
ZIEMNIAKI / FRYTKI MARCHEWKA ZASMAŻANA |
||
13.01 PT |
ZUPA FASOLOWA |
WĄTRÓBKA DROBIOWA |
KOTLET DROBIOWY |
ZIEMNIAKI / FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ |
|
14.01 SOB |
ZUPA PIECZARKOWA Z KASZĄ |
KARKÓWKA Z GRZYBAMI LEŚNYMI |
ZIEMNIAKI / KASZA JĘCZMIENNA SURÓWKA Z BURAKÓW |
||
15.01 NDZ |
ROSÓŁ Z MAKARONEM |
ROLADA DROBIOWA Z SEREM ŻÓŁTYM |
ZIEMNIAKI / FRYTKI BUKIET SURÓWEK |
||
16.01 PON |
BARSZCZ CZERWONY ZABIELANY |
GOLONKA GOTOWANA ,PEKLOWANA |
ZIEMNIAKI / CHRZAN KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA |
||
17.01 WT |
ZUPA CYGAŃSKA |
KOTLET MIELONY Z PIECZARKAMI I SEREM |
ZIEMNIAKI / RYŻ SURÓWKA MEKSYKAŃSKA |
||
18.01 ŚR |
ZUPA SZPINAKOWA |
GOTOWANE UDKO Z KURCZAKA |
ZIEMNIAKI / RYŻ MARCHEWKA Z GROSZKIEM |
||
19.01 CZW |
KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY |
KIESZEŃ SCHABOWA Z KISZONĄ KAPUSTĄ |
ZIEMNIAKI / FRYTKI SURÓWKA WĘGIERSKA |
||
20.01 PT |
KRUPNIK JĘCZMIENNY |
FILET Z DORSZA PANIEROWANY |
ZIEMNIAKI / FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ |
||
21.01 SOB |
BARSZCZ UKRAIŃSKI |
SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ |
ZIEMNIAKI / KASZA JĘCZMIENNA SURÓWKA Z BURAKÓW |
||
22.01 NDZ |
ROSÓŁ Z MAKARONEM |
KURCZAK PO LITEWSKU |
ZIEMNIAKI / FRYTKI BUKIET SURÓWEK |
||
23.01 PON |
KRUPNIK JĘCZMIENNY |
STEK WIEPRZOWY Z CEBULKĄ |
ZIEMNIAKI / KROKIETY SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY |
||
24.01 WT |
ZUPA KALAFIOROWA |
SCHAB Z BOCZKIEM W SOSIE ŚMIETANOWYM |
ZIEMNIAKI / RYŻ SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY |
||
25.01 ŚR |
ZUPA FASOLOWA |
GULASZ MYŚLIWSKI |
ZIEMNIAKI / PYZY FASOLKA Z WODY |
||
26.01 CZW |
BARSZCZ CZERWONY Z MAKARONEM |
KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY |
ZIEMNIAKI / FRYTKI SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY |
||
27.01 PT |
ZUPA BROKUŁOWA |
PLACEK PO WĘGIERSKU |
KOTLET DROBIOWY |
ZIEMNIAKI / FRYTKI ZESTAW SURÓWEK |
|
28.01 SOB |
KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY |
PIECZEŃ WIEPRZOWA |
ZIEMNIAKI / KASZA JĘCZMIENNA SURÓWKA Z BURAKÓW |
||
29.01 NDZ |
ROSÓŁ Z MAKARONEM |
ROLADA WIEPRZOWA Z PIECZARKAMI |
ZIEMNIAKI / PYZY SURÓWKA Z BURAKÓW |
||
30.01 PON |
ZUPA GROCHOWA ZASMAŻANA |
KOTLET DROBIOWY PANIEROWANY |
ZIEMNIAKI / FRYTKI SURÓWKA Z KAPUSTY |
||
31.01 WT |
ZUPA JARZYNOWA |
KOTLET MIELONY W SOSIE POMIDOROWYM |
ZIEMNIAKI / RYŻ SURÓWKA Z BURAKÓW |
Do każdego obiadu napój lub woda mineralna gratis.
Restauracja zastrzega sobie prawo do zmian w menu!
Menu dostępne także na naszej stronie internetowej: www.hotel-lech.pl w zakładce „OBIADY RODZINNE”.
Życzymy smacznego!