Hotel Lech Gniezno

  • Strona Główna
  • Hotel
    • Promocje weekendowe
    • Rezerwacja
    • Promocje
    • Regulamin i zasady rezerwacji
    • RODO
    • Regulamin Parkingu
  • Pokoje
    • Pokój 1-osobowy
    • Pokój 2-osobowy
    • Pokój 3-osobowy
  • Cennik
    • Ceny podstawowe
    • Ceny weekendowe
    • Ceny dla zgrupowań sportowych
    • Ceny dla kursów, szkoleń, wycieczek
    • Regulamin Karty Stałego Klienta
  • Konferencje
  • Restauracja
    • Menu Restauracji
    • Przyjęcia okolicznościowe
    • Obiady rodzinne
  • Galeria
  • Kontakt
  • Rekreacja
  • ☰





Obiady rodzinne


 

JADŁOSPIS - MARZEC 2021

 

Data

ZUPA

DANIE GŁÓWNE

DODATKI

01.03

PON

ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM

STEK WIEPRZOWY Z CEBULKĄ

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA NOWALIJKA

02.03

WT

ZUPA OGÓRKOWA

KOTLET MIELONY W SOSIE POMIDOROWYM

ZIEMNIAKI/ KASZA JĘCZMIENNA

SURÓWKA Z BURAKÓW

03.03

ŚR

ZUPA KALAFIOROWA

KOTLET DROBIOWY PANIEROWANY

 ZIEMNIAKI / FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY Z PORĄ

04.03CZW

BARSZCZ CZERWONY Z MAKARONEM

KURCZAK PIECZONY -UDKO

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY CZERWONEJ

05.03

PT

ZUPA GROCHOWA

GOŁĄBKI W SOSIE POMIDOROWYM

ZIEMNIAKI

BUKIET WARZYW GOTOWANYCH

06.03SOB

KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY

SZNYCEL Z JAJKIEM

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA SMAKOŁYK

07.03NDZ

ROSÓŁ Z MAKARONEM

KOTLET A'LA LECH

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

BUKIET SURÓWEK

08.03

PON

KRUPNIK JĘCZMIENNY

GULASZ MYŚLIWSKI

ZIEMNIAKI/ RYŻ

FASOLKA Z WODY

09.03

WT

ZUPA BROKUŁOWA

KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY

ZIEMNIAKI/ KROKIETY

SURÓWKA DOMOWA

10.03

ŚR

ZUPA UŁAŃSKA

PULPETY W SOSIE KOPERKOWYM

ZIEMNIAKI/ RYŻ

MARCHEWKA ZASMAŻANA

11.03

CZW

ZUPA SZPINAKOWA

ESKALOP DROBIOWY

ZIEMNIAKI/KROKIETY

BUKIET SURÓWEK

12.03

PT

ZUPA JARZYNOWA

RYBA PANIEROWANA

ZIEMNIAKI/FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

13.03

SOB

ZUPA KALAFIOROWA

PIECZEŃ WIEPRZOWA

ZIEMNIAKI/ KASZA JĘCZMIENNA

SURÓWKA Z BURAKÓW

14.03

NDZ

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM

KOTLET DE VOLAILLE PO SZWAJCARSKU

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY Z PORĄ

15.03

PON

ŻUREK NA SZYNCE

ZRAZ MIELONY PO POZNAŃSKU

ZIEMNIAKI/ KASZA JĘCZMIENNA

SURÓWKA Z BURAKÓW

16.03

WT

BARSZCZ UKRAIŃSKI

KOTLET DROBIOWY PANIEROWANY

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA LETNIA

17.03

ŚR

ZUPA CYGAŃSKA

WATRÓBKA DROBIOWA

ZIEMNIAKI/FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY CZERWONEJ

18.03

CZW

KRUPNIK JĘCZMIENNY

ZRAZ WIEPRZOWY W JARZYNACH

ZIEMNIAKI/RYŻ

FASOLKA Z WODY

19.03

PT

ZUPA FASOLOWA

PLACKI ZIEMNIACZANE PO WĘGIERSKU

MARCHEWKA ZASMAŻANA  

20.03

SOB

ZUPA PIECZARKOWA

FILET DROBIOWY W CIEŚCIE

POROWO-SEROWYM

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY Z PORĄ

21.03

NDZ

ROSÓŁ Z MAKARONEM

KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY

ZIEMNIAKI/ KROKIETY

SURÓWKA DOMOWA

22.03

PON

KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY

FILET DROBIOWY W SOSIE WĘGIERSKIM

ZIEMNIAKI/ RYŻ

SURÓWKA SMAKOŁYK

23.03

WT

ZUPA POROWA

GULASZ WIEPRZOWY

ZIEMNIAKI/ KASZA JĘCZMIENNA

SURÓWKA Z BURAKÓW

24.03

ŚR

BARSZCZ CZERWONY Z MAKARONEM

UDKO Z KURCZAKA GOTOWANE W SOSIE POTRAWKOWYM

ZIEMNIAKI/ RYŻ

MARCHEWKA Z GROSZKIEM

25.03

CZW

ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM

KOTLET MIELONY

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA LETNIA

26.03

PT

ZUPA KALAFIOROWA

RYBA PO GDAŃSKU

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z KISZONEJ KAPUSTY

27.03

SOB

ZUPA BROKUŁOWA

PIECZEŃ WIEPRZOWA

ZIEMNIAKI/ KASZA JĘCZMIENNA

SURÓWKA Z BURAKÓW

28.03

NDZ

ROSÓŁ Z MAKARONEM

ROLADA ZE SCHABU Z PIECZARKAMI

ZIEMNIAKI / RYŻ

SURÓWKA Z KAPUSTY CZERWONEJ

29.03

PON

ZUPA JARZYNOWA

BRYZOL ZE SCHABU

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z MARCHWI I ANANASA

30.03

WT

ZUPA SZPINAKOWA

ESKALOPKI DROBIOWE W SOSIE SEROWYM

ZIEMNIAKI/ RYŻ

SURÓWKA Z KAPUSTY Z PORĄ

31.03

ŚR

 

ZUPA OGÓRKOWA

 

KOTLET DROBIOWY PANIEROWANY

ZIEMNIAKI/ ZIEMNIAKI- CZĄSTKI

BUKIET SURÓWEK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

Restauracja zastrzega sobie prawo do zmian w menu!

Menu dostępne także na naszej stronie internetowej: www.hotel-lech.pl  w zakładce „OBIADY RODZINNE”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Cennik Obiadów Rodzinnych w Hotelu Lech

Od 01.03.2021 ulegają zmianie ceny karnetów obiadowych :

 

OBIAD DNIA (zupa + drugie danie)

 

17 zł

 

Karnet 30 obiadów ważny 40 dni

450,00 zł

15,00 zł za obiad

Karnet 20 obiadów ważny 30 dni

320,00 zł

16,00 zł za obiad

 

 

Zestawy obiadowe do wyboru:

 

Obiad jednodaniowy

14 zł

Obiad dwudaniowy

18 zł

Zestaw do wyboru:

 

1 Pierś z kurczaka w cieście

2 Kotlet drobiowy panierowany

3 Kotlet schabowy panierowany

● Ziemniaki z wody / frytki /

   krokiety ziemniaczane

● Surówka dnia

 

Zestaw do wyboru:

 

● Zupa dnia

1 Pierś z kurczaka w cieście

2 Kotlet drobiowy panierowany

3 Kotlet schabowy panierowany

● Ziemniaki z wody / frytki /

   krokiety ziemniaczane

● Surówka dnia

 

 

 

Oferujemy obiady dnia tylko na wynos.

 

Koszt opakowania jednorazowego 1 zł, Torba papierowa 1 zł 

 

 

 

Napój lub woda mineralna w cenie obiadu.

 

  

  

 

 

Zamówienia i płatność w Restauracji.

 

 

    Zapraszamy!

 

 
   
 

Hotel Lech                                                               

ul. Bł. Jolenty 5                                                       

62-200 Gniezno

    tel. 61 426 23 85

 




Copyright 2021r. Hotel Lech Gniezno
Projekt i wykonanie Logi.pl