Hotel Lech Gniezno

  • Strona Główna
  • Hotel
    • Promocje weekendowe
    • Rezerwacja
    • Regulamin i zasady rezerwacji
    • RODO
    • Regulamin Parkingu
    • Deklaracja dostępności
  • Pokoje
    • Pokój 1-osobowy
    • Pokój 2-osobowy
    • Pokój 3-osobowy
  • Cennik
    • Ceny podstawowe
    • Ceny weekendowe
    • Ceny dla zgrupowań sportowych
    • Ceny dla kursów, szkoleń, wycieczek
    • Regulamin Karty Stałego Klienta
  • Konferencje
  • Restauracja
    • Menu Restauracji
    • Przyjęcia okolicznościowe
    • Obiady rodzinne
    • Catering
  • Galeria
  • Kontakt
  • Rekreacja
  • ☰

Zmień rozmiar czcionki Zmień kontrast strony




Obiady rodzinne


            

 

Cennik Obiadów RODZINNYCH obowiązuje od 01.01.2023 r.

OBIAD DNIA (zupa + drugie danie)

 

26 zł

 

Karnet 20 obiadów ważny 30 dni

480,00 zł

24,00 zł za obiad

   

 

 

 

Zestawy obiadowe do wyboru:

 

Obiad jednodaniowy

22 zł

Obiad dwudaniowy

28 zł

Zestaw do wyboru:

 

1 Pierś z kurczaka w cieście

2 Kotlet drobiowy panierowany

3 Kotlet schabowy panierowany

● Ziemniaki z wody / frytki /

   krokiety ziemniaczane

● Surówka dnia

 

Zestaw do wyboru:

 

● Zupa dnia

1 Pierś z kurczaka w cieście

2 Kotlet drobiowy panierowany

3 Kotlet schabowy panierowany

● Ziemniaki z wody / frytki /

   krokiety ziemniaczane

● Surówka dnia

 

 

ZUPA DNIA W CENIE 8 zł

 

DO OBIADÓW PROPONUJEMY DESERY W CENIE 9 zł.

 

 

Koszt opakowania jednorazowego 1 zł, Torba papierowa 1 zł 

 

 

 

Napój lub woda mineralna w cenie obiadu.

 

              Restauracja czynna ndz-czw 7-16; pt-sob 7-17:30

            

           Obiady wydawane w ndz-czw 12-16; pt-sob 12-17:30

Do każdego obiadu napój lub woda mineralna gratis.

Menu dostępne także na naszej stronie internetowej: www.hotel-lech.pl  w zakładce „OBIADY RODZINNE”.


                                                                 

JADŁOSPIS - CZERWIEC 2023

 

Data

ZUPA

DANIE GŁÓWNE

DODATKI

01.06

CZW

BARSZCZ CZERWONY Z MAKARONEM

KOTLET DROBIOWY PANIEROWANY

ZIEMNIAKI/ KROKIETY

SURÓWKA Z KAPUSTY Z POREM

02.06

PT

ZUPA GROCHOWA

GULASZ MYŚLIWSKI

ZIEMNIAKI/ RYŻ

FASOLKA Z WODY

03.06

SOB

KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY

PIECZEŃ WIEPRZOWA

ZIEMNIAKI/ KASZA JĘCZMIENNA

SURÓWKA Z BURAKÓW

04.06

NDZ

ROSÓŁ Z MAKARONEM

KOTLET "LECH"

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY

05.06

PON

ZUPA BROKUŁOWA Z MAKARONEM

KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

06.06

WT

ZUPA SZPINAKOWA

FILET DROBIOWY W SOSIE CURRY

ZIEMNIAKI/ RYŻ

SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY

07.06

ŚR

ZUPA JARZYNOWA

KOTLET MIELONY W SOSIE POMIDOROWYM

ZIEMNIAKI/ KASZA KUS-KUS

SURÓWKA Z BURAKÓW

08.06

CZW

ZUPA PIECZARKOWA Z MAKARONEM

KOTLET SCHABOWY Z SZYNKĄ I

SEREM ŻÓŁTYM

ZIEMNIAKI/ KROKIETY

SURÓWKA ŻYDOWSKA

09.06

PT

KAPUŚNIAK Z BIAŁEJ KAPUSTY

SPAGHETTI PO BOLOŃSKU

STROGONOW Z KURCZAKA

ZIEMNIAKI/ RYŻ

FASOLKA Z WODY

10.06

SOB

ZUPA KALAFIOROWA

UDKO Z KURCZAKA W PANIERCE PAPRYKOWEJ

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

MARCHEWKA ZASMAŻANA

11.06

NDZ

ROSÓŁ Z MAKARONEM

ROLADA ZE SCHABU Z PIECZARKAMI

ZIEMNIAKI / KASZA JĘCZMIENNA

SURÓWKA Z BURAKÓW

12.06

PON

KRUPNIK JĘCZMIENNY

KURCZAK Z WARZYWAMI

ZIEMNIAKI/ KROKIETY

SURÓWKA MEKSYKAŃSKA

13.06

WT

ZUPA UŁAŃSKA

FILET ZE SCHABU W SOSIE WĘGIERSKIM

ZIEMNIAKI/ RYŻ

FASOLKA Z WODY

14.06

ŚR

ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM

ESKALOP DROBIOWY

ZIEMNIAKI/ KROKIETY

SURÓWKA Z MARCHWI

15.06

CZW

ŻUREK NA SZYNCE

STEK WIEPRZOWY Z CEBULKĄ

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z PORA

16.06

PT

BARSZCZ UKRAIŃSKI

RYBA PANIEROWANA

ZIEMNIAKI/FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

17.06

SOB

ZUPA GRZYBOWA

SCHAB PIECZONY ZE ŚLIWKĄ

ZIEMNIAKI/ KASZA JĘCZMIENNA

SURÓWKA Z BURAKÓW

18.06

NDZ

ROSÓŁ Z MAKARONEM

KURCZAK PO LITEWSKU

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY

19.06

PON

ZUPA OGÓRKOWA

KOTLET SCHABOWY PANIEROWANY

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

20.06

WT

ZUPA BROKUŁOWA

KIESZEŃ SCHABOWA Z KAPUSTĄ KISZONĄ

ZIEMNIAKI/ KROKIETY

BUKIET WARZYW GOTOWANYCH

21.06

ŚR

ZUPA POMIDOROWA Z RYŻEM

PLACEK PO WĘGIERSKU

KOTLET SCHABOWY

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY PEKIŃSKIEJ

22.06

CZW

ZUPA KALAFIOROWA Z MAKARONEM

GOLONKA GOTOWANA

ZIEMNIAKI

KAPUSTA KISZONA ZASMAŻANA

23.06

PT

ZUPA JARZYNOWA

FILET Z DORSZA PO GDAŃSKU

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

SURÓWKA Z KAPUSTY KISZONEJ

24.06

SOB

ZUPA SZPINAKOWA

KARKÓWKA PO MEKSYKAŃSKU

ZIEMNIAKI/ KASZA JĘCZMIENNA

SURÓWKA Z BURAKÓW

25.06

NDZ

ROSÓŁ Z MAKARONEM

KOTLET DE VOLAILLE PO SZWAJCARSKU

ZIEMNIAKI/ FRYTKI

BUKIET SURÓWEK

26.06

PON

KRUPNIK JĘCZMIENNY

KOTLET DROBIOWY PANIEROWANY

ZIEMNIAKI/ KROKIETY

SURÓWKA Z KAPUSTY

27.06

WT

ZUPA FASOLOWA

KOTLET MIELONY W SOSIE POMIDOROWYM

ZIEMNIAKI / RYŻ

SURÓWKA Z BURAKÓW

28.06

ŚR

ZUPA KOPERKOWA Z MAKARONEM

KOTLET SCHABOWY W SOSIE ŚMIETANKOWYM

ZIEMNIAKI / RYŻ

FASOLKA Z WODY

29.06

CZW

ZUPA OGÓRKOWA

UDKO Z KURCZAKA PO STAROPOLSKU

ZIEMNIAKI/ RYŻ

MARCHEWKA Z GROSZKIEM

30.06

PT

ZUPA GROCHOWA ZASMAŻANA

SPAGHETTI

______________________

 




Copyright 2023r. Hotel Lech Gniezno
Projekt i wykonanie Logi.pl